Culoare temă

Titlu - Liceul IHR

Liceul Teoretic "Ion Heliade Radulescu" Târgoviste

Telefon: (+40) 372.716.595; e-mail: ihr@ltihr.ro

Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!

Proiectul POSDRU/176/3.1/S/149699, ”Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!”, este implementat de S.C. Merlin Business Consulting S.R.L. in parteneriat cu S.C. Fergus Green Investment S.R.L.

Acest proiect este implementat in doua regiuni de dezvoltare, Sud Est (judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea) si Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman). Aferent fiecarei regiuni de dezvoltare, s-a deschis cate un Centru de sprijin pentru initierea afacerilor la Constanta, respectiv Targoviste.

In cadrul proiectului „Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!” vor avea loc:
- activitati de consiliere, sprijin pentru initierea afacerilor, formare profesionala, activitati de asistenta si post asistenta in sprijinul initierii afacerilor si a ocuparii pe cont propriu;
- activitati de formare pentru 400 de persoane inscrise in grupul tinta in domeniul antreprenoriatului;
- activitati de formare pentru 100 de persoane inscrise in grupul tinta in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Cursurile gratuite, Competente antreprenoriale si TIC, sunt cursuri acreditate la care pot participa persoanele cu varsta peste 18 ani cu domiciliul/resedinta in regiunile Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova si Teleorman) si Sud Est (judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea si Vrancea).

Cursurile vor fi organizate pe o perioada de 5 zile in lunile august – septembrie 2015.
Sunt asigurate cheltuielile cu transportul, cazarea si masa pentru persoanele care vor participa la cursuri.

Pentru mai multe detalii va asteptam cu intrebari punctuale pe mail. De asemenea, regasiti informatii si pe site-ul proiectului si pagina de facebook:

www.antreprenoriatpentruviitor.ro

www.facebook.com/MerlinBusinessConsulting